Uslovi kupovine

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu. Sve cijene izražene su u Konvertibilnim markama, s PDV-om. 

Način poručivanja

Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u košaricu. 

Način plaćanja

Plaćanje trenutno možete izvršiti na jedan način, a to je plaćanje pouzećem koji podrazumijeva da pošiljku platite dostavljaču prilikom preuzimanja. Dostavljač će na Vašu adresu doći s pošiljkom i prilikom isporuke zatražiti da mu predate iznos za kojeg je pošiljatelj tražio da se naplati pouzećem. Primatelju pošiljke se ne zaračunavaju nikakvi dodatni troškovi (osim troškova dostave) za plaćanje pouzećem. Plaćanje je moguće isključivo gotovinom.

Garancija i uslovi servisa

Ukoliko određeni artikal ima garanciju ili podliježe uslovima servisa, to će biti naglašeno u opisu tog artikla. Kupac je dužan čuvati garantni list i račun za vrijeme trajanja garancijskog roka. Samo s predočenjem računa i garantnog lista kupac može ostvariti svoja prava.

Reklamacije i povrat

Ne garantujemo da će kvaliteta bilo kojeg proizvoda, usluga, informacija ili drugog materijala koji ste kupili ili nabavili ispuniti vaša očekivanja ili da će bilo kakve pogreške u Usluzi biti ispravljene.

Kupac može izvršiti reklamaciju i povrat pošiljke u roku od 8 (osam) dana od datuma preuzimanja pošiljke. Kupac o svom naumu raskidanja ugovora nas treba pismeno obavijestiti i na našu adresu, o svom trošku, vratiti nam proizvod koji je u originalnoj ambalaži i bez vidljivih znakova korištenja.

Prodavatelj se obavezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan te odgovara opisu proizvoda navedenom na web stranici. Slika koja ilustrira proizvod na internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda te kupac ne može reklamirati ovaj segment.

Ukoliko proizvod ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo tokom transporta potrebno je obavijestiti prodavca. Ukoliko kupac želi izvršiti povrat proizvoda, to je moguće samo ako proizvod nije oštećen, nije korišten, u originalnom pakovanju, te uz originalni račun. Vremenski rok u kojem je moguće izvršiti povrat proizvoda je 8 (osam) dana od dana isporuke kupcu. U slučaju povrata robe kupac snosi troškove transporta.

Za sve informacije u vezi reklamiranja ili povrata proizvoda molimo da nas kontaktirate putem e-pošte info@apoteka-games.ba.